کد خبر: 6254870
تاریخ انتشار: جمعه 07 شهريور 1393
خانه » بانوان » آی بانو » 6 پاسچر غلط که به شما آسیب می زند !
نسخه چاپی
ارسال به دوستان

اگر تاکنون نسبت به پاسچر یا وضعیت بدن خود بی تفاوت بوده اید باید بدانید که وضعیت غلط قرار گرفتن بدن می تواند آسیبهای جدی به شما وارد کند و باید آن را اصلاح کنید !

به گزارش چی 24 به نقل از آی بانو:

آن کمر غوز کرده را صاف کنید!اگر شما هم مانند اکثر مردم هستید پس احتمالا از بیماری های ناشی از ایستادن غلط رنج می برید.با یک نگاه در آینه میتوانم بفهمم که من با حالت جلوآمدگی سر و گردن می ایستم.از عوامل ایجاد این حالت می توان به ضعف عضلات گردن،شغل های دفتری (نشسته) ، حالات غلط خوابیدن و استفاده مداوم از تلویزیون و کامپیوتر اشاره کرد.فکر می کنید به جز ظاهر ناخوشایند حالت ایستادنتان مشکل دیگری برایتان وجود نخواهد داشت ، بله؟ خیر!

با گذشت زمان ایستادن غلط صدمات جدی به ستون فقرات ، شانه ها ،باسن و زانوانتان وارد می کند.در حقیقت این کار می تواند با ایجاد سلسله ضعف ساختاری موجب درد کمر و مفاصل شده ، انعطاف بدنی را کاهش دهد و عضلات را به خطر اندازد که همگی توانایی شما را در سوزاندن چربی و عضله سازی کاهش می دهد.

پاسچر غلط بدن

بدتر از همه ،ایستادن غلط می تواند باعث فشار بر عصب ها شود.حرکات و جابجایی های حاصل از تغییر شکل ستون فقرات می تواند عصب های اطراف آن را تحت فشار قرار دهد.از آنجایی که اعصاب متصل به ستون فقرات تا سرتاسر بدن می آیند ، تحت فشار قرار گرفتن آنها نه تنها باعث کمر درد و درد گردن می شود ؛ بلکه در سایر نقاط بدن که به نظر غیر مرتبط می باشند هم ایجاد درد می کند.

6 نحوه ایستادن غلط متداول و راه های اصلاح آن : 

 

  شانه های افتاده  

 

Postures-1

مشکل: به دلیل ضعف مفاصل sternoclavicular ، بدن از ماهیچه های پکتوریس کوچک برای رفع ضعف استفاده می کند.این کار باعث جلو آمدن شانه ها می شود.با جلو آمدن شانه ها ، بخش بالایی سینه برای کمک به سینه ها در برابر گردن وارد کار می شود.هم چنین یک رابطه بین ستون فقرات و جناق وجود دارد.تمرین زیرکمک می کند تا نقص عضلات ایستایی را جبران کند.

راه حل :رو به زمین خوابیده و دستان خود را در حالت دست تکان دادن با زاویه 90 درجه قرار دهید.بدون تغییر زاویه آرنج ، هر دو دست خود را با نزدیک کردن سرشانه ها به هم و عقب دادن آنها بلند کنید.این حالت را 5 ثانیه حفظ کنید.این یک حرکت بود که باید در 2 یا 3 نوبت در روز و هربار 12 مرتبه انجام شود.رفع افتادگی با تمرین عضلات ایستایی که در زیر عضلات سرتاسری قرار دارند ممکن می شود.


 سر و گردن رو به جلو  

Postures-2

مشکل: سفتی عضلات پشت گردن

راه حل :تنها با حرکت سرتان ، چانه خود را به پایین و به سمت جناق حرکت دهید و با این کار عضلات پشت گردن خود را بکشید.این حالت را 5 ثانیه حفظ کنید.این مراحل را 10 بار در روز انجام دهید.مراقب باشید که بیش از اندازه فشار نیاورید ؛ چرا که ممکن است با جابجایی ستون فقرات دچار سردرد های دائمی شوید.


 گودی کمر  (Anterior Pelvic Tilt) 

Postures-3 2

مشکل : کمبود پشتیبانی از سوی عضلات عرضی شکم و عدم ایستایی 2 مهره پایینی ستون فقرات که منجر به بالا آمدن عضلات باسن ( سوئوس و ایلیاکوس ) می شود.به دلیل کشیدگی ، عضلات مفصلی ران هم دچار ضعف می شوند.

راه حل : روی زانوی چپ خود زانو بزنید درحالی که کف پای راست شما روی زمین و زانوی راست شما خمیده باشد.خود را به جلو فشار دهید تا جایی که در عضلات ران چپ احساس کشیدگی کنید.عضلات سمت چپ باسن را سفت کنید تا احساس کشیدگی را به راحتی در جلوی ران خود احساس کنید.دست چپ خود را به سمت بالا دراز کرده و در همان حالت به سمت راست بکشید.این حالت را 30 ثانیه حفظ کنید.برای هر سمت بدن این مراحل را 3 بار انجام دهید.

 

بالا آمدگی شانه

Postures-4 2

مشکل:عضلات زیر سینه ( که از دنده ها تا سرشانه امتداد دارند ) ضعیف شده اند.عموما ناشی از گرفتگی عضله  Levator scapula می باشد که توسط بخش بالایی در فشار است.

راه حل : راست روی صندلی بنشینید و دستتان را کنار رانتان قرار دهید به طوری که کف دستانتان رو به پایین و بازوانتان راست باشد.بدون حرکت بازوان ، دستانتان را رو به پایین فشار دهید تا جایی که ران و کمرتان از روی صندلی بلند شود.این حالت را 5 ثانیه حفظ کنید.هر روز در 2 یا 3 نوبت و در هر نوبت 12 بار این حرکت را انجام دهید.


انگشت پای کبوتری

Postures-5

مشکل: مشکل پیچیده تر از این است که در چند جمله بیان شود ؛ اما از عوامل ایجاد این حالت می توان به ضعف ماهیچه سرین ، مشکل استخوانی ، آرتروز و.. اشاره کرد.

راه حل : به پهلو دراز بکشید ، زانوانتان را 90 درجه خم کنید و پاشنه های پایتان را جفت کنید.بدون حرکت رانتان ، زانوی بالایی خود را رو به بالا از زانوی زیری جدا کنید ، مانند باز شدن یک صدف.پنج ثانه در همان حالت صبر کنید و سپس زانوی خود را به حالت اول برگردانید.روزانه در 2 یا 3 نوبت و در هر نوبت 12 بار این حرکت را انجام دهید.


 پای اردکی  

Postures-6

مشکل: این مشکل هم دلایل زیادی دارد.یکی از عوامل موثر ضعف ماهیچه های oblique و hip flexors می باشد.

راه حل: به حالت شنا قرار گرفته و سینه پای خود را به توپ ورزشی بچسبانید. بدون خم کردن کمر ، زانوان خود را به زیر شکم جمع کنید و با استفاده از سینه پای خود توپ را به سمت بدن خود بکشید و سپس به محل اولیه برگردانید. هر روز در 2 یا 3 نوبت و در هر نوبت الی 12 بار این حرکت را انجام دهید.

 

  حالت ایستادن خود را بشناسید!  

 

یک لباس چسب پوشیده و 2 عکس کامل از بدن خود بگیرید – یکی از روبرو و دیگری از بغل. بدن را شل کرده و راست بایستید و پاهایتان را به هم نچسبانید.سپس با استفاده از روش های زیر مشکل خود را متوجه شوید.

1- به گوش خود نگاه کنید.اگر از میانه شانه شما جلوتر است ،سرتان بیش از حد جلو است.
2- آیا استخوان کتف خود را می بینید؟این یعنی پشتتان غوز دارد.
3- اگر رانتان رو به جلو مایل است و شکمتان بیرون میزند(حتی اگر لاغر هستید و چربی اضافه ندارید) و بخش پایینی ستون فقراتتان به طور قابل توجهی خمیده است ، شما به شیب بخش جلویی لگن مبتلا هستید.
4- به شانه هایتان نگاه کنید،باید هم ارتفاع باشند.
5- به زانوانتان نگاه کنید.آیا به داخل خمیده اند و در صورت صاف ایستادن به هم برخورد می کنند؟
6- ببینید آیا پایتان اردکی شکل است؟زاویه بین انگشتان 2 پای شما به سمت یکدیگر نباید بیش از 10 درجه باشد.

موفق شدید!تصحیح ایستادن غلط در جوانی جلوی مشکلات جدی تردر آینده را خواهد گرفت.از روش های پیشنهادی استفاده کنید و به ما بگویید آیا برایتان موثر بوده یا خیر؟

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
طراحی پرتال خبری، توسط پارس نوین